Close

Etsi sivustolta

Kalasataman helmi on nyt Asunto Oy Helsingin Meri-Polaris

Kalasataman Polariksenkadulle nousevan pienkerrostalon kaikki asunnot on varattu.

Hankkeeseen toteutetaan yhteensä 18 vapaarahoitteista asuntoa Helsingin kaupungin vuokratontille, jossa on osto-optio. Ryhmärakennuttaminen on mielenkiintoinen vaihtoehto uuden asunnon hankkimiselle. Ryhmärakennuttamisessa et siis osta asuntoa, vaan toimit hankkeessa rakennuttajana. Tulet asunto-osakeyhtiön osakkaaksi osakemerkinnän kautta, eikä osakemerkinnästä makseta varainsiirtoveroa.

Ota yhteyttä Saracon asiakaspalvelupäällikkö Rauni Kolehmaiseen (rauni.kolehmainen@saraco.fi tai p. 040 703 1828) niin kerromme tulevista ryhmärakennuttamishankkeista lisää.

 

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.