Close

Etsi sivustolta

Turun Aurum paljastui hupun alta


Turun yliopiston ja Åbo Akademin käyttöön tulevasta Aurumista poistettiin huputus maaliskuussa 2020. Saraco D&M Oy on vastannut vanhan Juslenian tilalle Turun Henrikinkadulle valmistuvan hankkeen projektinjohdosta, rakennuttamisesta ja valvonnasta

Aurumin on määrä valmistua keväällä 2021 ja ottaa käyttöön samana syksynä.  Rakennuksen pääkäyttäjiksi tulevat Turun yliopiston kemian laitos sekä Åbo Akademin luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunta.

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.

Click to Hide Advanced Floating Content

Seuraava Pyrstötähden verkkoesittely
maanantai 11.1. klo 14:00 ja maanantaina 25.1. klo 9,
Varaa paikkasi osoitteesta  pyrstotahti@saraco.fi

Seuraava Julian verkkoesittely
tiistaina 19.1. klo 15:30,
Varaa paikkasi osoitteesta julia@saraco.fi