Close

Etsi sivustolta

Sompasaarenlaituri 8:n ryhmärakennuttamishankkeen infotilaisuus järjestetään 13.12.2017

Eikö arpaonni ollut asuntoarvonnassa puolellasi? Sompasaarenlaituri 8:ssa on vielä vapaana useita huoneistoja, joiden varaaminen ei edellytä onnettaren suosiota.

Saraco järjestää infotilaisuuden uusille hankkeesta kiinnostuneille keskiviikkona 13.12 klo 17.30. Tilaisuus järjestetään Ravintola Lapintiiran kokoustila Joutsenessa. Tilan käyntiosoite on Freda 42. Infossa käydään läpi ryhmärakennuttamisen toimintamallia, asuntojen varaustilannetta ja osallistujien kysymyksiä. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmottautua ennakkoon. Tervetuloa!

Lisätietoa hankkeesta saat Saracon verkkosivuilta.

Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostitse:
Rauni Kolehmainen, puh.040 703 1828 tai rauni.kolehmainen@saraco.fi.

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.

Click to Hide Advanced Floating Content

Seuraava Julian verkkoesittely 

torstaina 30.6. klo 16 ja keskiviikkona 6.7. klo 14.

Varaa paikkasi osoitteesta julia@sweco.fi


Seuraava Timjamin verkkoesittely 

keskiviikkona 29.6. klo 14 ja torstaina 7.7. klo 16.

Varaa paikkasi osoitteesta timjami@sweco.fi