Close

Etsi sivustolta

Sompasaarenlaituri 8:n ryhmärakennuttamishankkeen infotilaisuus järjestetään 13.12.2017

Eikö arpaonni ollut asuntoarvonnassa puolellasi? Sompasaarenlaituri 8:ssa on vielä vapaana useita huoneistoja, joiden varaaminen ei edellytä onnettaren suosiota.

Saraco järjestää infotilaisuuden uusille hankkeesta kiinnostuneille keskiviikkona 13.12 klo 17.30. Tilaisuus järjestetään Ravintola Lapintiiran kokoustila Joutsenessa. Tilan käyntiosoite on Freda 42. Infossa käydään läpi ryhmärakennuttamisen toimintamallia, asuntojen varaustilannetta ja osallistujien kysymyksiä. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmottautua ennakkoon. Tervetuloa!

Lisätietoa hankkeesta saat Saracon verkkosivuilta.

Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostitse:
Rauni Kolehmainen, puh.040 703 1828 tai rauni.kolehmainen@saraco.fi.

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.

Click to Hide Advanced Floating Content

Seuraava Pyrstötähden verkkoesittely
21.4. klo 14.00, 4.5. 14.00 ja 18.5. 14.00
Varaa paikkasi osoitteesta  pyrstotahti@saraco.fi

Seuraava Julian verkkoesittely
26.4. klo 14.00, 11.5. klo 14.00 ja 25.5. klo 14.00
Varaa paikkasi osoitteesta julia@saraco.fi

Ryhmärakennuttamista Verkkosaareen – Lähde toteuttamaan haaveidesi kotia Verkkosaareen. Saraco kerää kiinnostuneet yhteen ja auttaa asuntounelmien toteuttamisessa. Jätä yhteystietosi s-postilla: ryhmarakennuttaminen@saraco.fi, niin olemme sinuun yhteydessä.