Close

Etsi sivustolta

Sompasaaren ryhmärakennuttamishankkeen ennakkomarkkinointi alkaa pian

Iloisia uutisia kaikille, jotka haaveilevat merenrantaan sijoittuvasta unelmakodista Helsingin kantakaupungissa: Saracon uusimman ryhmärakennuttamishankkeen ennakkomarkkinointi alkaa pian.

Tällä hetkellä suunnittelutyö on täydessä vauhdissa ja hiomme viimeisiä sopimusteknisiä yksityiskohtia kuntoon parhaillaan.  Pian voimme avata kohteen asunnot ennakkomarkkinointiin, joten malta vielä pieni hetki – odottaminen palkitaan, sillä luvassa on upeita asuntoja merinäköaloilla varustettuna.

Osoitteeseen Sompasaarenlaituri 8 rakentuva 6- ja 8-kerroksinen asuintalo tulee sijaitsemaan osoitteensa mukaisesti aivan rannan tuntumassa ja kohteeseen on suunniteltu 46 yksilöllistä, kaupunkiasumisen tarpeisiin vastaavaa asuntoa. Asuinkerrostalon rakennuttaminen toteutetaan Saracon johtamana ryhmärakennuttamishankkeena, mikä tarkoittaa,  että projektin jokaista vaihetta johtaa vastuullinen asiantuntija.

Ryhmärakennuttamalla osallistamme asukkaat mukaan suunnitteluun, ja sinä pääset toteuttamaan toiveitasi vastaavan kodin pohjaratkaisua ja materiaaleja myöten.

 

Lue koko toukokuun uutiskirjeemme täältä.

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.

Click to Hide Advanced Floating Content

Seuraava Julian verkkoesittely 

torstaina 30.6. klo 16 ja keskiviikkona 6.7. klo 14.

Varaa paikkasi osoitteesta julia@sweco.fi


Seuraava Timjamin verkkoesittely 

keskiviikkona 29.6. klo 14 ja torstaina 7.7. klo 16.

Varaa paikkasi osoitteesta timjami@sweco.fi