Close

Etsi sivustolta

Asiakkaan edunvalvontaa kaikissa hankevaiheissa

Saraco Turku on Saraco-konserniin kuuluva, riippumaton projektinjohdon, rakennuttamisen ja talotekniikan asiantuntijatoimisto. Tehtävämme on tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa vastuullisesti, luotettavasti ja tavoitteellisesti.

Kokonaisvaltainen palvelukarttamme ja asiantunteva henkilöstömme mahdollistaa monipuolisen ja puolueettoman toiminnan asiakkaan etujen valvontaan ja maksimointiin. Asiantuntijuuttamme voi käyttää projektin kaikissa vaiheissa, tarvittaessa johdamme projektit toimintajärjestelmämme mukaisesti haluttuun lopputulokseen tarve-/hankeselvityksistä aina takuutarkastuksiin. Hoidamme uudis-, täydennys- ja korjausrakentamisen kohteita Turun ja koko Varsinais-Suomen talousalueella toimitila-, liike-, asuin-, teollisuus- ja julkisrakentamisen saralla. Paikalliseen palvelutarjontaamme kuuluu projektinjohto, rakennuttaminen, talotekniset asiantuntijatehtävät (LVIAS), rakennus- ja taloteknisten töiden valvonta, kuntoarviot, tarveselvitykset ja energiatekniset selvitykset (lämmön tuottotapamuutokset, kaukolämmön tehotarkistukset).

Asiantuntijat palveluksessasi

Rakennuttaminen, yleiset asiat:

Toimitusjohtaja

Pasi Pohjaranta

0400 728011
pasi.pohjaranta(at)saraco.fi

 

Energiatekniikka, RAU:

Lauri Tuuna

050 5891390
lauri.tuuna(at)saraco.fi

Talotekniikka, LVIS:

Esa Karppinen

050 5694695
esa.karppinen(at)saraco.fi

Saraco Turku

Saraco Turku Oy
Sofiankatu 1
20100 Turku
etunimi.sukunimi(at)saraco.fi

LinkedIn

Saraco Turku Oy

Saracon palvelut

Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen

Johdamme projekteja, joiden lopputuloksena syntyy ihmisiä palvelevia tiloja ja menestyviä kiinteistöjä.

Projektinjohtopalvelu

Joustavaa johtamista rakentamishankkeisiin

Kiinteistökehittäminen

Me autamme sinua löytämään ja maksimoimaan kiinteistösi todellisen potentiaalin.

Ryhmärakennuttaminen

Haaveiletko laadukkaasta uudisasunnosta kilpailukykyiseen hintaan? Yhdessä muutamme suunnitelmat todeksi.

Ajankohtaista

13.8.2020 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen, Tampere, Yleinen

Uusi Tullintori- hankkeen kehitysvaihe on loppusuoralla

Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevan kauppakeskus Tullintorin peruskorjaus ja konseptiuudistuksessa ollaan kehitysvaiheen loppusuoralla. Julkiset tilat ja tyhjät liiketilat peruskorjataan. Uudistuksella haetaan kauppakeskukselle parempaa toimivuutta ja uutta ilmettä kehittyvässä kaupunkiympäristössä. Saraco Tampere toimii…

Lue lisää
29.6.2020 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen, Yleinen
Keilaniemi Next -toimistohanke etenee Espoossa

Espoon Keilaniemeen Länsimetron pohjoisen sisäänkäynnin viereen rakentuu 9-kerroksinen toimistotalo Keilaniemi Next. NCC Property Development Oy:n kehittämän hankkeen rakennustyöt alkoivat keväällä 2020 ja valmista tulee vuoden 2021 loppuun mennessä. Edustava, veistoksellinen…

15.6.2020 Korjausrakentamisen asiantuntijapalvelut (KORA), Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen, Yleinen
Saraco mukana Uudenmaankadun putkirikon jälkeisissä ennallistamistöissä

Joulukuussa 2019 tapahtunut Helen Oy:n kaukolämpöputken vuoto aiheutti laajoja vahinkoja sekä Uudenmaankatu 8-12 että Annankatu 11 kiinteistöjen kellari- sekä liiketiloihin. Vaurioselvitysten jälkeen ennallistamistyöt purkutöineen saatiin käyntiin vuoden vaihteen 2020 jälkeen….

4.6.2020 Kiinteistökehittäminen, Yleinen
Chydenian peruskorjaus on valmistunut Runeberginkadulla

Helsingin aikuisopiston muutto uudistettuihin tiloihin on alkanut, ja opetus alkaa elokuussa. 1923 valmistunut Suomalainen tyttökoulu, ”Tyttönorssi”, on saatettu alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa, ja toista vuotta kestäneen peruskorjauksen yhteydessä on myös palautettu vanhaa…

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.