Close

Etsi sivustolta

Asiakkaan edunvalvontaa kaikissa hankevaiheissa

Saraco Turku on Saraco-konserniin kuuluva, riippumaton projektinjohdon, rakennuttamisen ja talotekniikan asiantuntijatoimisto. Tehtävämme on tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa vastuullisesti, luotettavasti ja tavoitteellisesti.

Kokonaisvaltainen palvelukarttamme ja asiantunteva henkilöstömme mahdollistaa monipuolisen ja puolueettoman toiminnan asiakkaan etujen valvontaan ja maksimointiin. Asiantuntijuuttamme voi käyttää projektin kaikissa vaiheissa, tarvittaessa johdamme projektit toimintajärjestelmämme mukaisesti haluttuun lopputulokseen tarve-/hankeselvityksistä aina takuutarkastuksiin. Hoidamme uudis-, täydennys- ja korjausrakentamisen kohteita Turun ja koko Varsinais-Suomen talousalueella toimitila-, liike-, asuin-, teollisuus- ja julkisrakentamisen saralla. Paikalliseen palvelutarjontaamme kuuluu projektinjohto, rakennuttaminen, talotekniset asiantuntijatehtävät (LVIAS), rakennus- ja taloteknisten töiden valvonta, kuntoarviot, sekä tarve- ja hankeselvitykset.

Asiantuntijat palveluksessasi

Rakennuttaminen, yleiset asiat:

Toimitusjohtaja

Pasi Pohjaranta

0400 728011
pasi.pohjaranta(at)saraco.fi

 

Talotekniikka, LVIAS:

Esa Karppinen

050 5694695
esa.karppinen(at)saraco.fi

Saraco Turku

Saraco Turku Oy
Sofiankatu 1
20100 Turku
etunimi.sukunimi(at)saraco.fi

LinkedIn

Saraco Turku Oy

Saracon palvelut

Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen

Johdamme projekteja, joiden lopputuloksena syntyy ihmisiä palvelevia tiloja ja menestyviä kiinteistöjä.

Projektinjohtopalvelu

Joustavaa johtamista rakentamishankkeisiin

Kiinteistökehittäminen

Me autamme sinua löytämään ja maksimoimaan kiinteistösi todellisen potentiaalin.

Ryhmärakennuttaminen

Haaveiletko laadukkaasta uudisasunnosta kilpailukykyiseen hintaan? Yhdessä muutamme suunnitelmat todeksi.

Ajankohtaista

7.1.2021 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen

Pukinmäen uusi kauppakiinteistö valmistuu alkukeväällä

Pukinmäen juna-aseman välittömään läheisyyteen valmistuu alkukeväästä 2021 uusi S-Market, apteekki ja varastotiloja. Tässä viisikerroksisessa rakennuksessa on kaikkiaan 11 000 kerrosneliötä paraatipaikalla Kehä 1:n varrella. Kokonaisvastuu-urakkana toteutettavassa hankkeessa Saraco toimii projektia…

Lue lisää
16.12.2020 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen
Saraco rakennuttajakonsulttina Klaukkalan S-Market – hankkeessa

Helsingin Osuuskauppa Elanto rakennuttaa Klaukkalan keskustaan Lepsämäntien ja Klaukkalantien kulmaan uuden S-Marketin. Rakennuksen kokonaisala on noin 10 600 brm2. Kellarikerros tulee toimimaan parkkihallina ja ylemmässä kerroksessa sijaitsee S-Market sekä liiketiloja….

27.11.2020 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen, Turku
Aurumin ulkokuori valmistui

Åbo Akademin ja Turun Yliopiston käyttöön 2021 valmistuva Aurum sai loppukesän aikana komean julkisivunsa. Julkisivumateriaaleina kuvassa olevan pääsisäänkäynnin puurimaseinän lisäksi lasia ja keraamista laattaa. Saraco D&M ja Saraco Turku vastaavat…

6.10.2020 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen, Yleinen
Saraco Keskuskatu 7:n peruskorjauksessa

Helsingin ydinkeskustan vilkkaimmalla jalankulkualueella sijaitseva kiinteistö peruskorjattiin vuosien 2018 – 2019 aikana. Saraco D&M Oy vastasi WTC Plazana tunnetun kiinteistön peruskorjauksen ja vuokralaismuutosten rakennuttamis- ja valvontatehtävistä. Pinta-alaltaan 15 330 neliömetrin…

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.