Close

Etsi sivustolta

Asiakkaan edunvalvontaa kaikissa hankevaiheissa

Saraco Turku on Saraco-konserniin kuuluva, riippumaton projektinjohdon, rakennuttamisen ja talotekniikan asiantuntijatoimisto. Tehtävämme on tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa vastuullisesti, luotettavasti ja tavoitteellisesti.

Kokonaisvaltainen palvelukarttamme ja asiantunteva henkilöstömme mahdollistaa monipuolisen ja puolueettoman toiminnan asiakkaan etujen valvontaan ja maksimointiin. Asiantuntijuuttamme voi käyttää projektin kaikissa vaiheissa, tarvittaessa johdamme projektit toimintajärjestelmämme mukaisesti haluttuun lopputulokseen tarve-/hankeselvityksistä aina takuutarkastuksiin. Hoidamme uudis-, täydennys- ja korjausrakentamisen kohteita Turun ja koko Varsinais-Suomen talousalueella toimitila-, liike-, asuin-, teollisuus- ja julkisrakentamisen saralla. Paikalliseen palvelutarjontaamme kuuluu projektinjohto, rakennuttaminen, talotekniset asiantuntijatehtävät (LVIAS), rakennus- ja taloteknisten töiden valvonta, kuntoarviot, sekä tarve- ja hankeselvitykset.

Asiantuntijat palveluksessasi

Rakennuttaminen, yleiset asiat:

Toimitusjohtaja

Pasi Pohjaranta

0400 728011
pasi.pohjaranta(at)saraco.fi

 

Talotekniikka, LVIAS:

Esa Karppinen

050 5694695
esa.karppinen(at)saraco.fi

Saraco Turku

Saraco Turku Oy
Sofiankatu 1
20100 Turku
etunimi.sukunimi(at)saraco.fi

LinkedIn

Saraco Turku Oy

Saracon palvelut

Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen

Johdamme projekteja, joiden lopputuloksena syntyy ihmisiä palvelevia tiloja ja menestyviä kiinteistöjä.

Projektinjohtopalvelu

Joustavaa johtamista rakentamishankkeisiin

Kiinteistökehittäminen

Me autamme sinua löytämään ja maksimoimaan kiinteistösi todellisen potentiaalin.

Ryhmärakennuttaminen

Haaveiletko laadukkaasta uudisasunnosta kilpailukykyiseen hintaan? Yhdessä muutamme suunnitelmat todeksi.

Ajankohtaista

6.10.2020 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen, Yleinen

Saraco Keskuskatu 7:n peruskorjauksessa

Helsingin ydinkeskustan vilkkaimmalla jalankulkualueella sijaitseva kiinteistö peruskorjattiin vuosien 2018 – 2019 aikana. Saraco D&M Oy vastasi WTC Plazana tunnetun kiinteistön peruskorjauksen ja vuokralaismuutosten rakennuttamis- ja valvontatehtävistä. Pinta-alaltaan 15 330 neliömetrin…

Lue lisää
6.10.2020 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen, Yleinen
Saraco Aleksanterinkatu 30 – 34:n peruskorjauksessa

Senaatintorin laidalla sijaitsevan Aleksanterinkatu 30 – 34:n peruskorjaus valmistui lokakuussa 2018. Saraco D&M vastasi tammikuussa 2017 alkaneessa hankkeessa rakennuttamisesta ja toimi sen projektinjohtajana. Saraco hoiti myös projektin valvonnan ja  LVI-…

1.10.2020 Yleinen
Saraco siirtyy Sweco-konserniin

Saraco D&M Oy Turun ja Tampereen tytäryhtiöineen on siirtynyt 1.10.2020 Sweco PM Oy:n omistukseen osaksi Sweco-konsernia ja jatkaa toimintaansa Sweco PM:n tytäryhtiönä. Toimintamme jatkuu projekteissamme normaalisti ja projektihenkilöstö pysyy ennallaan….

13.8.2020 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen, Tampere, Yleinen
Uusi Tullintori- hankkeen kehitysvaihe on loppusuoralla

Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevan kauppakeskus Tullintorin peruskorjaus ja konseptiuudistuksessa ollaan kehitysvaiheen loppusuoralla. Julkiset tilat ja tyhjät liiketilat peruskorjataan. Uudistuksella haetaan kauppakeskukselle parempaa toimivuutta ja uutta ilmettä kehittyvässä kaupunkiympäristössä. Saraco Tampere toimii…

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.