Close

Etsi sivustolta

Projektinjohtoa ja rakennuttamista Pirkanmaalla

Saraco Tampere on Saraco-konserniin kuuluva, riippumaton projektinjohdon, rakennuttamisen ja talotekniikan asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme asettamaan ja saavuttamaan tavoitteet kaikissa hankevaiheissa.

Toimimme Pirkanmaan talousalueella ja palveluihimme kuuluvat projektinjohdon ja rakennuttamisen asiantuntijatehtävät, rakennus- ja talotekninen valvonta, kiinteistö- ja hankekehitys sekä talotekniset asiantuntijapalvelut. Asiantuntijamme voivat hoitaa hankkeen kokonaisvaltaisesti tai vahvistaa tilaajan omaa organisaatiota tarvittavissa tehtävissä.

Asiantuntijat palveluksessasi

Rakennuttaminen, yleiset asiat:

Aluejohtaja

Ari Kulmala

+358 50 476 8058
ari.kulmala(at)saraco.fi

 

Talotekniikka:

Jussi Multanen

+358 40 660 5397
jussi.multanen(at)saraco.fi

 

Rakennuttaminen:

Antti Karjanlahti

+358 40 556 0828
antti.karjanlahti(at)saraco.fi

 

Saraco Tampere Oy

Kuninkaankatu 8A, 3.krs
33210 Tampere
etunimi.sukunimi(at)saraco.fi

Saracon palvelut

Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen

Johdamme projekteja, joiden lopputuloksena syntyy ihmisiä palvelevia tiloja ja menestyviä kiinteistöjä.

Projektinjohtopalvelu

Joustavaa johtamista rakentamishankkeisiin

Kiinteistökehittäminen

Me autamme sinua löytämään ja maksimoimaan kiinteistösi todellisen potentiaalin.

Ryhmärakennuttaminen

Haaveiletko laadukkaasta uudisasunnosta kilpailukykyiseen hintaan? Yhdessä muutamme suunnitelmat todeksi.

Ajankohtaista

6.10.2020 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen, Yleinen

Saraco Keskuskatu 7:n peruskorjauksessa

Helsingin ydinkeskustan vilkkaimmalla jalankulkualueella sijaitseva kiinteistö peruskorjattiin vuosien 2018 – 2019 aikana. Saraco D&M Oy vastasi WTC Plazana tunnetun kiinteistön peruskorjauksen ja vuokralaismuutosten rakennuttamis- ja valvontatehtävistä. Pinta-alaltaan 15 330 neliömetrin…

Lue lisää
6.10.2020 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen, Yleinen
Saraco Aleksanterinkatu 30 – 34:n peruskorjauksessa

Senaatintorin laidalla sijaitsevan Aleksanterinkatu 30 – 34:n peruskorjaus valmistui lokakuussa 2018. Saraco D&M vastasi tammikuussa 2017 alkaneessa hankkeessa rakennuttamisesta ja toimi sen projektinjohtajana. Saraco hoiti myös projektin valvonnan ja  LVI-…

1.10.2020 Yleinen
Saraco siirtyy Sweco-konserniin

Saraco D&M Oy Turun ja Tampereen tytäryhtiöineen on siirtynyt 1.10.2020 Sweco PM Oy:n omistukseen osaksi Sweco-konsernia ja jatkaa toimintaansa Sweco PM:n tytäryhtiönä. Toimintamme jatkuu projekteissamme normaalisti ja projektihenkilöstö pysyy ennallaan….

13.8.2020 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen, Tampere, Yleinen
Uusi Tullintori- hankkeen kehitysvaihe on loppusuoralla

Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevan kauppakeskus Tullintorin peruskorjaus ja konseptiuudistuksessa ollaan kehitysvaiheen loppusuoralla. Julkiset tilat ja tyhjät liiketilat peruskorjataan. Uudistuksella haetaan kauppakeskukselle parempaa toimivuutta ja uutta ilmettä kehittyvässä kaupunkiympäristössä. Saraco Tampere toimii…

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.