Close

Etsi sivustolta

Projektinjohtoa ja rakennuttamista Pirkanmaalla

Saraco Tampere on Saraco-konserniin kuuluva, riippumaton projektinjohdon, rakennuttamisen ja talotekniikan asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme asettamaan ja saavuttamaan tavoitteet kaikissa hankevaiheissa.

Toimimme Pirkanmaan talousalueella ja palveluihimme kuuluvat projektinjohdon ja rakennuttamisen asiantuntijatehtävät, rakennus- ja talotekninen valvonta, kiinteistö- ja hankekehitys sekä talotekniset asiantuntijapalvelut. Asiantuntijamme voivat hoitaa hankkeen kokonaisvaltaisesti tai vahvistaa tilaajan omaa organisaatiota tarvittavissa tehtävissä.

Asiantuntijat palveluksessasi

Rakennuttaminen, yleiset asiat:

Aluejohtaja

Ari Kulmala

+358 50 476 8058
ari.kulmala(at)saraco.fi

 

Talotekniikka:

Jussi Multanen

+358 40 660 5397
jussi.multanen(at)saraco.fi

 

Rakennuttaminen:

Antti Karjanlahti

+358 40 556 0828
antti.karjanlahti(at)saraco.fi

 

Saraco Tampere Oy

Kuninkaankatu 8A, 3.krs
33210 Tampere
etunimi.sukunimi(at)saraco.fi

Saracon palvelut

Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen

Johdamme projekteja, joiden lopputuloksena syntyy ihmisiä palvelevia tiloja ja menestyviä kiinteistöjä.

Projektinjohtopalvelu

Joustavaa johtamista rakentamishankkeisiin

Kiinteistökehittäminen

Me autamme sinua löytämään ja maksimoimaan kiinteistösi todellisen potentiaalin.

Ryhmärakennuttaminen

Haaveiletko laadukkaasta uudisasunnosta kilpailukykyiseen hintaan? Yhdessä muutamme suunnitelmat todeksi.

Ajankohtaista

7.1.2021 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen

Pukinmäen uusi kauppakiinteistö valmistuu alkukeväällä

Pukinmäen juna-aseman välittömään läheisyyteen valmistuu alkukeväästä 2021 uusi S-Market, apteekki ja varastotiloja. Tässä viisikerroksisessa rakennuksessa on kaikkiaan 11 000 kerrosneliötä paraatipaikalla Kehä 1:n varrella. Kokonaisvastuu-urakkana toteutettavassa hankkeessa Saraco toimii projektia…

Lue lisää
16.12.2020 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen
Saraco rakennuttajakonsulttina Klaukkalan S-Market – hankkeessa

Helsingin Osuuskauppa Elanto rakennuttaa Klaukkalan keskustaan Lepsämäntien ja Klaukkalantien kulmaan uuden S-Marketin. Rakennuksen kokonaisala on noin 10 600 brm2. Kellarikerros tulee toimimaan parkkihallina ja ylemmässä kerroksessa sijaitsee S-Market sekä liiketiloja….

27.11.2020 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen, Turku
Aurumin ulkokuori valmistui

Åbo Akademin ja Turun Yliopiston käyttöön 2021 valmistuva Aurum sai loppukesän aikana komean julkisivunsa. Julkisivumateriaaleina kuvassa olevan pääsisäänkäynnin puurimaseinän lisäksi lasia ja keraamista laattaa. Saraco D&M ja Saraco Turku vastaavat…

6.10.2020 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen, Yleinen
Saraco Keskuskatu 7:n peruskorjauksessa

Helsingin ydinkeskustan vilkkaimmalla jalankulkualueella sijaitseva kiinteistö peruskorjattiin vuosien 2018 – 2019 aikana. Saraco D&M Oy vastasi WTC Plazana tunnetun kiinteistön peruskorjauksen ja vuokralaismuutosten rakennuttamis- ja valvontatehtävistä. Pinta-alaltaan 15 330 neliömetrin…

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.