Close

Etsi sivustolta

Saraco mukana Åbo Akademin ja Turun yliopiston Aurum-hankkeessa

24.04.2019 / Yleinen

Vanhan Juslenian tilalle Turun Henrikinkadulle rakentuu uusi Aurum-rakennus. Saraco D&M Oy vastaa hankkeen projektinjohdosta, rakennuttamisesta ja valvonnasta.

Rakennuksen nimi Aurum tulee latinan kultaa tarkoittavasta sanasta. Rakennuksen pääkäyttäjiksi tulevat Turun yliopiston kemian laitos sekä Åbo Akademin luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunta.

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.