Close

Etsi sivustolta

Saraco laajensi Tampereelle

26.06.2018 / Yleinen

Saraco on avannut toimiston Tampereella. Uuden tytäryhtiön nimi on Saraco Tampere Oy ja sen toimitusjohtajaksi on nimitetty Niko Pelvola. Niko on aiemmin toiminut rakennuttajatehtävissä mm. Ovenialla ja A-insinööreillä. Saraco Tampere Oy:n toimitila on Finlaysonin alueella osoitteessa Finlayson, TR41, Polttimonkatu 4, 33210 Tampere.

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.

Click to Hide Advanced Floating Content

Seuraava Pyrstötähden verkkoesittely
29.6. klo 14.00
Varaa paikkasi osoitteesta  pyrstotahti@saraco.fi

Seuraava Julian verkkoesittely
22.6. klo 14.00
Varaa paikkasi osoitteesta julia@saraco.fi