Close

Etsi sivustolta

Ryhmärakennuttaminen mediassa vuonna 2016

Ryhmärakennuttaminen kasvattaa suosiotaan, ja kuluneen vuoden aikana aihe on kiinnostanut myös mediaa. Kokosimme yhteen tiiviin paketin vuonna 2016 julkaistuja artikkeleja ryhmärakennuttamisesta.

  • Nordean Ajassa-julkaisu kertoi huhtikuussa Markus Linjan ryhmärakennuttamiskokemuksista ja oman kodin suunnittelusta Jätkäsaareen. Linjan perheen townhouse-koti kuuluu yhteensä 45 asunnon kokonaisuuteen, joka valmistui vuonna 2014 ja oli Saracon ensimmäinen ryhmärakennuttamishanke. Koko juttu täällä.
  • Syyskuussa Yle Uutiset nosti esille seitsemän seikkaa, mitkä kannattaa ottaa huomioon ennen ryhmärakennuttajaksi ryhtymistä. Jutussa pohditaan muun muassa tontin hankintaan, rahoitukseen sekä rakennuttamiseen liittyviä kysymyksiä. Juttuun pääset tästä.
  • Helsingin Sanomat esitteli ryhmärakennuttamisen erilaisia tapoja marraskuussa. Artikkeliin haastateltiin myös Saracon toimitusjohtajaa Juha Sarakorpea. Lue kattava kirjoitus HS:n sivuilla.
Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.