Close

Etsi sivustolta

Kaikki työntekijämme ovat avainhenkilöitä.

Ura Saracossa

Tehtävämme on tuottaa asiakkaillemme arvoa heidän rakennus- ja kiinteistöprojekteissaan. Silloin jokaisen saracolaisen panos on tärkeä.

Muodostamme asiakkuuksien ja projektien mukaan erilaisia tiimejä, joissa jokaisella on oma tärkeä roolinsa. Näin olemme yhdessä enemmän kuin yksilösuoritustemme summa.

Uskomme kehitykseen ja kasvuun. Tämä koskee yritystoimintaamme ja myös henkilöstöämme. Jatkuva oppiminen, oman osaamisen kehittäminen ja uusien keinojen löytäminen asiakasarvon tuottamiseen ovat meidän DNA:ssamme. Saracolla on ambitiota, ja sitä pitää olla myös henkilöstöllämme. Haluamme menestyä asiakasprojektien johtamisessa ja rakennuttamisessa, ja haluamme myös henkilöstömme menestyvän työssään. Me teemme kaikkemme pitääksemme asiakaslupauksemme. Hae meille töihin, jos ajattelet samoin.

Saraco työpaikkana

Saracossa töitä tehdään vuorovaikutteisessa ja avoimessa ilmapiirissä, ja organisaatiomme on matala.  Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka – ohjelmassa. Henkilöstömme on meille tärkeä voimavara ja tiedostamme että työn ja perheen yhteensovittamiseen liittyy lukuisia haasteita. Haluamme osaltamme osoittaa että myös raudanluja rakennuttamisen konsulttitoimisto voi olla perheystävällinen.

Helsingin toimistomme sijaitsee Kampissa, Annankatu 27:ssä. Turun toimistomme sijaitsee Logomon Konttorissa, Köydenpunojankatu 14:ssa. Tampereen toimistomme on Finlaysonin alueella, Polttimonkatu 4:ssä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut ja hyvän työyhteisön.

Avoimet työpaikat

LVIA-asiantuntija / Projektipäällikkö

LVIA-asiantuntijan / Projektipäällikön tehtäviin kuuluu projektien rakennuttamis- ja
valvontatehtävien hoito osana projektipäällikön johtamaa tiimiä tai projektien hoito itsenäisesti
projekteista ja omasta kokemuksestasi riippuen. Osallistut myös Saracon talotekniikkaosaston
toimintamallin kehittämiseen omien vahvuuksiesi mukaisesti.
Sinulla tulisi olla soveltuva tekninen koulutus (DI tai ins.amk) ja muutaman vuoden kokemus
projektien johtamisesta/rakennuttamisesta ja/tai valvonnasta. Tehtävän hoidon kannalta on
eduksi, jos sinulla on RAP-pätevyys tai talotekniikka valvojan pätevyys, mutta ne eivät ole
pakollisia edellytyksiä. Sinulla on kykyä ohjata ja valvoa talotekniikan suunnittelua ja
toteutusta sekä ratkaista ongelmia niin, että hanke tuottaa mahdollisimman paljon arvoa sen
tuleville käyttäjille ja omistajille. Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot,
olet asiakaspalvelu henkinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinä haluat
kehittää itseäsi kehittyäksesi vieläkin pätevämmäksi ammattilaiseksi.

Tehtävästä lisätietoja antaa talotekniikkapäällikkö Mikko Manni p. 050 593 3613.

 

Sähköasiantuntija / Projektipäällikkö, Helsinki

Sähköasiantuntijan / Projektipäällikön tehtäviin kuuluu projektien rakennuttamis- ja valvontatehtävien hoito osana projektipäällikön johtamaa tiimiä tai projektien hoito itsenäisesti projekteista ja omasta kokemuksestasi riippuen. Osallistut myös Saracon talotekniikkaosaston toimintamallin kehittämiseen omien vahvuuksiesi mukaisesti.

Sinulla tulisi olla soveltuva tekninen koulutus (DI tai ins.amk) ja muutaman vuoden kokemus projektien johtamisesta/rakennuttamisesta ja/tai valvonnasta. Tehtävän hoidon kannalta on eduksi, jos sinulla on RAP-pätevyys tai talotekniikkavalvojan pätevyys, mutta ne eivät ole pakollisia edellytyksiä. Sinulla on kykyä ohjata ja valvoa talotekniikan suunnittelua ja toteutusta sekä ratkaista ongelmia niin, että hanke tuottaa mahdol­li­sim­man paljon arvoa sen tuleville käyttäjille ja omistajille. Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot, olet asiakaspalvelu henkinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinä haluat kehittää itseäsi kehittyäksesi vieläkin pätevämmäksi ammattilaiseksi.

Sähköasiantuntijan tehtävästä lisätietoja antaa talotekniikkapäällikkö Mikko Manni p. 050 593 3613.

Rakennusteknisten töiden valvoja, Helsinki

Rakennusteknisten töiden valvojien tehtäviin kuuluvat erilaisten uudis- ja korjauskohteiden valvontatehtävät hankkeiden laajuuden ja sisällön edellyttämässä laajuudessa. Joihinkin hankkeisiin osallistut ja suunnitteluvaiheessa ja joitakin hankkeita voit hoitaa hyvinkin itsenäisesti laajemminkin kokemuksestasi riippuen.  Toivomme sinulta rakennusinsinöörin (amk) tai rakennusteknikon koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Rakennuttaja- tai projekti-insinööri, Tampere

Rakennuttaja- tai projekti-insinöörin tehtäviin kuuluu projektien rakennuttamistehtävien hoito osana projektijohtajan/-päällikön johtamaa tiimiä tai projektien hoito itsenäisesti projekteista ja omasta kokemuksestasi riippuen. Tehtävän lopullinen kuvaus ja nimike sovitaan yhteisesti kokemuksesi pohjalta. Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta työmaa- tai suunnittelutehtävistä sekä olet aktiivinen tekijä ja halukas oppimaan uutta. Olet koulutukseltasi DI tai insinööri ja taustaltasi esim. työmaa-,  projekti-, tai suunnitteluinsinööri.

Lisätietoja ja hakeminen

Helsingin tehtävistä antaa lisätietoja toimitusjohtaja Jukka Posti p. 040 524 3930. Hakemukset ja CV:t pyydämme lähettämään sähköpostilla jukka.posti@saraco.fi.

Tampereen tehtävästä antaa lisätietoja Saraco Tampere Oy:n toimitusjohtaja Niko Pelvola p. 040 178 0188. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t pyydämme lähettämään sähköpostilla osoitteeseen niko.pelvola@saraco.fi.

Avoin työhakemus

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.