Close

Etsi sivustolta

Kaikki työntekijämme ovat avainhenkilöitä.

Ura Saracossa

Tehtävämme on tuottaa asiakkaillemme arvoa heidän rakennus- ja kiinteistöprojekteissaan. Silloin jokaisen saracolaisen panos on tärkeä.

Meillä ei ole yhtään vähäarvoista työntekijää, vaan jokaisella on oma tärkeä roolinsa. Toimenkuvaan voi kuulua projektin suunnittelu, toteutuksen johtaminen, valvonta, vuorovaikutus asiakkaiden kanssa, omasta kannattavuudestamme huolehtiminen, projektipäällikön avustaminen parhaan tiimituloksen saavuttamiseksi. Jokainen on tärkeä, ja yhdessä olemme enemmän.

Uskomme kehitykseen ja kasvuun. Tämä koskee yritystoimintaamme ja myös henkilöstöämme. Jatkuva oppiminen, oman osaamisen kehittäminen ja uusien keinojen löytäminen asiakasarvon tuottamiseen ovat meidän DNA:ssamme. Saracolla on ambitiota, ja sitä pitää olla myös henkilöstöllämme. Haluamme menestyä asiakasprojektien johtamisessa ja rakennuttamisessa, ja haluamme myös henkilöstömme menestyvän työssään. Me teemme kaikkemme pitääksemme asiakaslupauksemme. Hae meille töihin, jos ajattelet samoin.

Saraco työpaikkana

Saracossa töitä tehdään vuorovaikutteisessa ja avoimessa ilmapiirissä, ja organisaatiomme on matala.  Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka – ohjelmassa. Henkilöstömme on meille tärkeä voimavara ja tiedostamme että työn ja perheen yhteensovittamiseen liittyy lukuisia haasteita. Haluamme osaltamme osoittaa että myös raudanluja rakennuttamisen konsulttitoimisto voi olla perheystävällinen.

Helsingin toimistomme sijaitsee Kampissa, Annankatu 27:ssä. Turun toimistomme sijaitsee Logomon Konttorissa, Köydenpunojankatu 14:ssa. Kesällä 2018 avattu Tampereen toimistomme on Finlaysonin alueella, Polttimonkatu 4:ssä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut ja hyvän työyhteisön.

Avoimet työpaikat

LVIA-asiantuntija / Projektipäällikkö

LVIA-asiantuntijan / Projektipäällikön tehtäviin kuuluu projektien rakennuttamis- ja
valvontatehtävien hoito osana projektipäällikön johtamaa tiimiä tai projektien hoito itsenäisesti
projekteista ja omasta kokemuksestasi riippuen. Osallistut myös Saracon talotekniikkaosaston
toimintamallin kehittämiseen omien vahvuuksiesi mukaisesti.
Sinulla tulisi olla soveltuva tekninen koulutus (DI tai ins.amk) ja muutaman vuoden kokemus
projektien johtamisesta/rakennuttamisesta ja/tai valvonnasta. Tehtävän hoidon kannalta on
eduksi, jos sinulla on RAP-pätevyys tai talotekniikka valvojan pätevyys, mutta ne eivät ole
pakollisia edellytyksiä. Sinulla on kykyä ohjata ja valvoa talotekniikan suunnittelua ja
toteutusta sekä ratkaista ongelmia niin, että hanke tuottaa mahdollisimman paljon arvoa sen
tuleville käyttäjille ja omistajille. Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot,
olet asiakaspalvelu henkinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinä haluat
kehittää itseäsi kehittyäksesi vieläkin pätevämmäksi ammattilaiseksi.

Tehtävästä lisätietoja antaa talotekniikkapäällikkö Mikko Manni p. 050 593 3613.

 

Sähköasiantuntija / Projektipäällikkö, Helsinki

Sähköasiantuntijan / Projektipäällikön tehtäviin kuuluu projektien rakennuttamis- ja valvontatehtävien hoito osana projektipäällikön johtamaa tiimiä tai projektien hoito itsenäisesti projekteista ja omasta kokemuksestasi riippuen. Osallistut myös Saracon talotekniikkaosaston toimintamallin kehittämiseen omien vahvuuksiesi mukaisesti.

Sinulla tulisi olla soveltuva tekninen koulutus (DI tai ins.amk) ja muutaman vuoden kokemus projektien johtamisesta/rakennuttamisesta ja/tai valvonnasta. Tehtävän hoidon kannalta on eduksi, jos sinulla on RAP-pätevyys tai talotekniikkavalvojan pätevyys, mutta ne eivät ole pakollisia edellytyksiä. Sinulla on kykyä ohjata ja valvoa talotekniikan suunnittelua ja toteutusta sekä ratkaista ongelmia niin, että hanke tuottaa mahdol­li­sim­man paljon arvoa sen tuleville käyttäjille ja omistajille. Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot, olet asiakaspalvelu henkinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinä haluat kehittää itseäsi kehittyäksesi vieläkin pätevämmäksi ammattilaiseksi.

Sähköasiantuntijan tehtävästä lisätietoja antaa talotekniikkapäällikkö Mikko Manni p. 050 593 3613.

Projektipäällikkö/-johtaja projektinjohtoon ja kiinteistökehitykseen, Helsinki

Projektipäällikön/-johtajan tehtäviin kuuluu vastata asiakkaidemme kiinteistöjen kehittämisestä ja projektinjohdosta kehitysvaiheesta toteutuksen loppuun asti. Johdat erilaisten projektien projektiorganisaatioita, joihin kuuluvat oman projektihenkilöstömme lisäksi suunnittelijat, muut palveluntarjoajat ja toteutuksesta vastuussa olevat urakoitsijat. Työtoverinasi hankkeessa voi olla Saracon rakennuttaja- tai projekti-insinööri ja talotekniikan asiantuntija, toteutusvaiheessa myös valvonnasta vastaavat rakennustekniikan ja talotekniikan asiantuntijat. Osallistut myös Saracon toimintamallin kehittämiseen omien vahvuuksiesi mukaisesti.

Sinulla tulisi olla rakennusalan koulutus (DI tai ins.amk) ja useamman vuoden kokemus projektien johtamisesta/rakennuttamisesta ja/tai kiinteistöjen kehittämisestä. Tehtävän hoidon kannalta on eduksi, jos sinulla on RAP- tai RAPS-pätevyys, mutta ne eivät ole pakollisia edellytyksiä. Sinulla on näkemystä ja kykyä kehit­tää hanke­konsepteja, johtaa suunnittelua niin, että hanke tuottaa mahdol­li­sim­man paljon arvoa sen tuleville käyttäjille ja omistajille. Sinulla on kykyä johtaa myös toteutusta ja ratkaista hankkeen ongelmia. Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinä haluat aikaan­saada lopputuloksia, joista voit tulevaisuudessa olla ylpeä.

Rakennusteknisten töiden valvoja, Helsinki

Rakennusteknisten töiden valvojien tehtäviin kuuluvat erilaisten uudis- ja korjauskohteiden valvontatehtävät hankkeiden laajuuden ja sisällön edellyttämässä laajuudessa. Joihinkin hankkeisiin osallistut ja suunnitteluvaiheessa ja joitakin hankkeita voit hoitaa hyvinkin itsenäisesti laajemminkin kokemuksestasi riippuen.  Toivomme sinulta rakennusinsinöörin (amk) tai rakennusteknikon koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. 

Rakennuttaja- ja projekti-insinöörejä, Helsinki

Rakennuttaja/-projekti-insinöörin tehtäviin kuluu projektien rakennuttamistehtävien hoito osana projektipäällikön johtamaa tiimiä tai projektien hoito itsenäisesti (rakennuttajainsinööri) projekteista ja omasta kokemuksestasi riippuen. Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta ja olet aktiivinen tekijä ja halukas oppimaan uutta. Olet koulutukseltasi DI tai insinööri ja taustaltasi esim. työmaa- tai projekti-insinööri. Projekti-insinöörin tehtävässä vastavalmistunutkin henkilö voi tulla kysymykseen.

Projektipäällikkö asuntorakennuttamiseen, Helsinki

Asuntorakennuttamisen liiketoiminnan kasvaessa etsimme kasvavaan joukkoomme asuntorakentamisen projektipäällikköä hoitamaan asuntohankkeiden rakennuttajatehtäviä pääkaupunkiseudulla. Etsimällämme henkilöllä on kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 3 vuotta ja vähintään amk-tasoinen tehtävään soveltuva koulutus.

Meille on tärkeää. että saamme aikaiseksi hyvää ja kestävää kaupunkiympäristöä ja asuntohankkeita, joista voimme olla ylpeitä. Asiantuntijamme työskentelevät itsenäisesti ja vastuullisesti.

Tehtävä on vakituinen ja sopiva aloitusajankohta on  alkukesä 2019 (myös myöhempää aloitusaikaa voidaan harkita). Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Projektipäällikkö/-johtaja, Turku

Etsimme Saraco Turku Oy:n kasvavaan joukkoon kokenutta projektipäällikköä/ -johtajaa hoitamaan projektien johto- ja rakennuttamistehtäviä joko projektijohtajan tiimissä tai itsenäisesti, kohteista ja kokemuksesta riippuen.

Toivomme valittavalta henkilöltä tehtäviin soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja vankkaa kokemusta projektinjohdosta ja rakennuttamisesta. Eduksi lasketaan pätevyydet rakennuttamisesta (RAP/RAPS) ja/tai talonrakennustöiden valvonnasta (RAV/RAVS).

Tarjoamme monipuolisten työtehtävien ja rennon työilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut. Toimistomme sijaitsee Köydenpunojankatu 14:ssä, Logomon Konttorin tiloissa.

Tehtävä on vakituinen ja aloitusajankohta neuvotellaan erikseen. Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Rakennuttaja- tai projekti-insinööri, Tampere

Rakennuttaja- tai projekti-insinöörin tehtäviin kuuluu projektien rakennuttamistehtävien hoito osana projektijohtajan/-päällikön johtamaa tiimiä tai projektien hoito itsenäisesti projekteista ja omasta kokemuksestasi riippuen. Tehtävän lopullinen kuvaus ja nimike sovitaan yhteisesti kokemuksesi pohjalta. Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta työmaa- tai suunnittelutehtävistä sekä olet aktiivinen tekijä ja halukas oppimaan uutta. Olet koulutukseltasi DI tai insinööri ja taustaltasi esim. työmaa-,  projekti-, tai suunnitteluinsinööri.

Lisätietoja ja hakeminen

Helsingin tehtävistä antaa lisätietoja toimitusjohtaja Jukka Posti p. 040 524 3930. Hakemukset ja CV:t pyydämme lähettämään sähköpostilla jukka.posti@saraco.fi.

Turun tehtävästä antaa lisätietoja Saraco Turku Oy:n toimitusjohtaja Pasi Pohjaranta, p. 0400 728011. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t pyydämme lähettämään sähköpostilla osoitteeseen pasi.pohjaranta@saraco.fi.

Tampereen tehtävästä antaa lisätietoja Saraco Tampere Oy:n toimitusjohtaja Niko Pelvola p. 040 178 0188. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t pyydämme lähettämään sähköpostilla osoitteeseen niko.pelvola@saraco.fi.

Avoin työhakemus

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.