Close

Etsi sivustolta

Kaikki työntekijämme ovat avainhenkilöitä.

Ura Saracossa

Tehtävämme on tuottaa asiakkaillemme arvoa heidän rakennus- ja kiinteistöprojekteissaan. Silloin jokaisen saracolaisen panos on tärkeä.

Muodostamme asiakkuuksien ja projektien mukaan erilaisia tiimejä, joissa jokaisella on oma tärkeä roolinsa. Näin olemme yhdessä enemmän kuin yksilösuoritustemme summa.

Uskomme kehitykseen ja kasvuun. Tämä koskee yritystoimintaamme ja myös henkilöstöämme. Jatkuva oppiminen, oman osaamisen kehittäminen ja uusien keinojen löytäminen asiakasarvon tuottamiseen ovat meidän DNA:ssamme. Saracolla on ambitiota, ja sitä pitää olla myös henkilöstöllämme. Haluamme menestyä asiakasprojektien johtamisessa ja rakennuttamisessa, ja haluamme myös henkilöstömme menestyvän työssään. Me teemme kaikkemme pitääksemme asiakaslupauksemme. Hae meille töihin, jos ajattelet samoin.

Saraco työpaikkana

Saracossa töitä tehdään vuorovaikutteisessa ja avoimessa ilmapiirissä, ja organisaatiomme on matala.  Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka – ohjelmassa. Henkilöstömme on meille tärkeä voimavara ja tiedostamme että työn ja perheen yhteensovittamiseen liittyy lukuisia haasteita. Haluamme osaltamme osoittaa että myös raudanluja rakennuttamisen konsulttitoimisto voi olla perheystävällinen.

Helsingin toimistomme sijaitsee Kampissa, Annankatu 27:ssä. Turun toimistomme sijaitsee Kakolanmäen kupeessa, Sofiankatu 1:ssä. Tampereen toimistomme on Finlaysonin tuntumassa, Kuninkaankatu 8:ssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut ja hyvän työyhteisön.

Avoimet työpaikat

Projektipäällikkö asuntorakennuttamiseen, Helsinki

Asuntorakennuttamisen hankkeiden määrän kasvaessa etsimme joukkoomme asuntorakentamisen projektipäällikköä hoitamaan asuntohankkeiden rakennuttajatehtäviä pääkaupunkiseudulla. Etsimällämme henkilöllä on kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 3 vuotta ja vähintään amk-tasoinen tehtävään soveltuva koulutus.

Meille on tärkeää, että saamme aikaiseksi hyvää ja kestävää kaupunkiympäristöä ja asuntohankkeita, joista voimme olla ylpeitä. Asiantuntijamme työskentelevät itsenäisesti ja vastuullisesti.

Tehtävä on vakituinen ja sopiva aloitusajankohta on kevät 2020 (myös myöhempää aloitusaikaa voidaan harkita). Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Projektipäällikkö/-johtaja, Helsinki

Etsimme nuorekkaaseen joukkoomme Helsingin toimipisteeseen projektinjohtoon ja kiinteistökehitykseen projektipäällikköä/-johtajaa, jonka tehtäviin kuuluu vastata asiakkaidemme kiinteistöjen kehittämisestä ja projektinjohdosta kehitysvaiheesta toteutuksen loppuun asti. Johdat erilaisten projektien projektiorganisaatioita, joihin kuuluvat oman projektihenkilöstömme lisäksi suunnittelijat, muut palveluntarjoajat ja toteutuksesta vastuussa olevat urakoitsijat. Työtoverinasi hankkeessa voi olla Saracon rakennuttaja- tai projekti-insinööri ja talotekniikan asiantuntija, toteutusvaiheessa myös valvonnasta vastaavat rakennustekniikan ja talotekniikan asiantuntijat. Osallistut myös Saracon toimintamallin kehittämiseen omien vahvuuksiesi mukaisesti.

Sinulla tulisi olla rakennusalan koulutus (DI tai ins.amk) ja useamman vuoden kokemus projektien johtamisesta/rakennuttamisesta ja/tai kiinteistöjen kehittämisestä. Tehtävän hoidon kannalta on eduksi, jos sinulla on RAP- tai RAPS-pätevyys, mutta ne eivät ole pakollisia edellytyksiä. Sinulla on näkemystä ja kykyä kehittää hankekonsepteja, johtaa suunnittelua niin, että hanke tuottaa mahdollisimman paljon arvoa sen tuleville käyttäjille ja omistajille. Sinulla on kykyä johtaa myös toteutusta ja ratkaista hankkeen ongelmia. Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Haluat aikaansaada lopputuloksia, joista voit tulevaisuudessa olla ylpeä.

Tehtävä on vakituinen ja toivottava aloitusajankohta alkuvuodesta 2020, mutta myös kevät 2020 on mahdollinen. Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Rakennuttaja- tai projekti-insinööri, Helsinki

Etsimme nuorekkaaseen joukkoomme Helsingin rakennuttaja/-projekti-insinöörejä, joiden tehtäviin kuluu projektien rakennuttamistehtävien hoito osana projektipäällikön johtamaa tiimiä tai projektien hoito itsenäisesti (rakennuttajainsinööri) projekteista ja omasta kokemuksestasi riippuen.  Olet koulutukseltasi DI tai insinööri ja taustaltasi esim. työmaa- tai projekti-insinööri. Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta ja olet aktiivinen tekijä ja halukas oppimaan uutta. Projekti-insinöörin tehtävässä vastavalmistunutkin henkilö voi tulla kysymykseen.

Tehtävä on vakituinen ja toivottava aloitusajankohta alkuvuodesta 2020, mutta myös kevät 2020 on mahdollinen. Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Lisätietoja ja hakeminen

Helsingin tehtävistä antaa lisätietoja toimitusjohtaja Jukka Posti p. 040 524 3930. Hakemukset ja CV:t pyydämme lähettämään sähköpostilla jukka.posti@saraco.fi.

Turun tehtävistä antaa lisätietoja Saraco Turku Oy:n toimitusjohtaja Pasi Pohjaranta, p. 0400 728 011. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t pyydämme lähettämään sähköpostilla osoitteeseen pasi.pohjaranta@saraco.fi

Avoin työhakemus

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.