Close

Etsi sivustolta

Johdamme projekteja, joiden lopputuloksena syntyy ihmisiä palvelevia tiloja ja menestyviä kiinteistöjä.

Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen

Palveluistamme löydät sopivan vaihtoehdon pienemmistä osasuorituksista aina kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin saakka. Tarvittaessa johdamme läpi koko hankkeen ja ojennamme avaimet valmiiseen kohteeseen.

Monipuolinen kokemuksemme toimisto-, liike-, julkisten, tuotanto-, logistiikka- ja asuintilojen rakennuttamisesta sekä uudis- että korjaushankkeissa takaa, että löydämme tarkoituksenmukaisen toimintamallin jokaiselle hankkeelle. Tunnistamalla rakennusten potentiaalin sekä ymmärtämällä erilaisten käyttötarkoitusten vaatimukset pystymme toteuttamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut sekä tavoitteiden mukaiset lopputulokset.

Saraco on muista rakennusalan toimijoista riippumaton yritys. Me emme tee rakennussuunnittelua eikä meillä ole urakoitsijaintressiä tai omia kiinteistökehityshankkeita. Se tarkoittaa, että johdamme hankkeita nimenomaan asiakkaamme edusta huolehtien. Me keskitymme tekemään sitä, missä olemme hyviä: johtamaan vaativia projekteja alusta loppuun saakka vahvalla ammattitaidolla ja monipuolisella kokemuksella.

Lisätietoja antaa

Saraco
Jukka Posti

Toimitusjohtaja
+358 40 524 3930
etunimi.sukunimi@saraco.fi

Saraco
Juha Sarakorpi

Hallituksen puheenjohtaja
+358 40 534 6628
etunimi.sukunimi@saraco.fi

Kimmo Alaharju | Asiakaskokemus

”Saraco on parhaimmillaan projektin johtamisessa”
eQ:n kiinteistöjohtaja Kimmo Alaharju

Lauttasaaren Koulu

Lue lisää

Asiantuntijuuttamme voit hyödyntää kaikissa projektin vaiheissa. Palveluosaamiseemme kuuluu muun muassa:

Taustaselvitykset (mm. tarve- ja hankeselvitykset)

Selvitämme hankkeen toteutusvaihtoehdot, arvioimme niiden kannattavuutta, mahdollisuuksia ja riskejä.

Projektin organisointi

Kokoamme hankkeeseen sopivat toimijat ja luomme menettelyt, joilla projektin tavoitteet varmistetaan parhaiten.

Suunnittelun johtaminen

Ohjaamme arkkitehdin ja muiden asiantuntijoiden työtä hanketavoitteiden mukaisesti sparraten ja heidän osaamistaan arvostaen.

Rakentamisen valmistelu – urakkamuodot, kilpailutus ja sopimukset

Valitsemme hankkeen vaativuuden ja suhdannetilanteen perusteella sopivimman urakkamuodon. Kilpailutamme rakentamisen yleisten pelisääntöjen mukaisesti ja laadimme huolellisesti kattavan sopimuskokonaisuuden.

Rakentamisen ohjaus

Valvomme ja koordinoimme urakoitsijoiden toimintaa ja huolehdimme siitä, että rakentajilla on hyvät edellytykset laadukkaaseen työhön.

Vastaanotto

Varaamme riittävän ajan koekäytöille, mittauksille ja säädöille. Varmistamme, että käyttöönotettavat tilat on toteutettu suunnitelmien mukaisesti ja että hanke vastaa kokonaisuudessaan sille asetettuja laatuvaatimuksia. Huolehdimme, että urakoitsijat hoitavat jälkityöt viipymättä. Varmistamme, että tilojen käyttäjät voivat muuttaa käyttövalmiisiin tiloihin.

Takuuaikaiset tehtävät

Järjestämme takuutarkastukset ja valvomme takuutöiden suorittamisen.

Käytön aikaiset muutokset

Käyttäjien tarpeet voivat muuttua vuosien saatossa ja käyttäjien vaihtuessa. Toteutamme tehokkaasti vaativimmatkin tilamuutokset.

Ajankohtaista

6.10.2020 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen, Yleinen
Saraco Keskuskatu 7:n peruskorjauksessa

Helsingin ydinkeskustan vilkkaimmalla jalankulkualueella sijaitseva kiinteistö peruskorjattiin vuosien 2018 – 2019 aikana. Saraco D&M Oy vastasi WTC Plazana tunnetun kiinteistön peruskorjauksen ja vuokralaismuutosten rakennuttamis- ja valvontatehtävistä. Pinta-alaltaan 15 330 neliömetrin…

6.10.2020 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen, Yleinen
Saraco Aleksanterinkatu 30 – 34:n peruskorjauksessa

Senaatintorin laidalla sijaitsevan Aleksanterinkatu 30 – 34:n peruskorjaus valmistui lokakuussa 2018. Saraco D&M vastasi tammikuussa 2017 alkaneessa hankkeessa rakennuttamisesta ja toimi sen projektinjohtajana. Saraco hoiti myös projektin valvonnan ja  LVI-…

13.8.2020 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen, Tampere, Yleinen
Uusi Tullintori- hankkeen kehitysvaihe on loppusuoralla

Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevan kauppakeskus Tullintorin peruskorjaus ja konseptiuudistuksessa ollaan kehitysvaiheen loppusuoralla. Julkiset tilat ja tyhjät liiketilat peruskorjataan. Uudistuksella haetaan kauppakeskukselle parempaa toimivuutta ja uutta ilmettä kehittyvässä kaupunkiympäristössä. Saraco Tampere toimii…

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.