Close

Etsi sivustolta

Peruskivi muurattu Saracon kolmannessa ryhmärakennuttamiskohteessa

 

AsOy Helsingin Meri-Polaris toteutetaan Saracon konsulttialoitteisena ryhmärakennuttamishankkeena. Sen peruskivi muurattiin 2.2.2018. Rakennus sijaitsee Kalasatamassa Polariksenkadulla meren tuntumassa, ja Mustikkamaalle vievä Isoisän silta on aivan kulman takana. Rakennus on pieni kerrostalo, johon tulee 18 asuntoa. Hankkeen on määrä valmistua alkuvuonna 2019.

Saracolla on tällä hetkellä suunnitteluvaiheessa myös neljä muuta kerrostalokohdetta, joihin asuntoja on tulossa yhteensä 180. Nämäkin projektit toteutetaan Saracon konsulttialoitteisina ryhmärakennuttamishankkeina. Saracon muita RR-hankkeita ovat rakenteilla oleva 44 asunnon AsOy Helsingin Capri Jätkäsaaressa Välimerenkadulla sekä Juutinraumankadulla sijaitseva 2015 valmistunut 45 asunnon kohde.

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.

Click to Hide Advanced Floating Content

Seuraava Julian verkkoesittely 

torstaina 30.6. klo 16 ja keskiviikkona 6.7. klo 14.

Varaa paikkasi osoitteesta julia@sweco.fi


Seuraava Timjamin verkkoesittely 

keskiviikkona 29.6. klo 14 ja torstaina 7.7. klo 16.

Varaa paikkasi osoitteesta timjami@sweco.fi