Close

Etsi sivustolta

Lauttasaaressa vietettiin harjannostajaisia

24.04.2019 / Yleinen

Lauttasaaren toinen ala-aste ja päiväkoti – hankkeessa vietettiin harjannostajaisia huhtikuun 25. päivä. Helsingin kaupungin Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala oli tyytyväinen uusiin tiloihinsa, joihin pääsevät muuttamaan ensi vuodenvaihteessa. Kohde tulee Erikoissijoitusrahasto eQ Hoivakiinteistöjen omistukseen ja rakentajana toimii SRV. Saraco on ollut mukana kehittämässä hanketta ja toimimme hankkeessa rakennuttajakonsultteina.

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.