Close

Etsi sivustolta

Valmis: Sompasaarenlaituri 8
Kalasatama

Hankkeen valmistelu
Asukasryhmän kokoaminen
Asuntokohtainen suunnittelu
Rakentamisvaihe
Valmis

Kohde

Kohde on luovutettu asukkaille 26.2.2021.

Helsingin Albatrossiksi nimetyn asunto-osakeyhtiön kaikki asunnot on nyt varattu. Sompasaarenlaituri 8:ssa sijaitsevan kohteen maanrakennustyöt on jo aloitettu ja keväällä 2019 tontille alkaa nousta upouusi asuinkerrostalo.

Saracon ryhmärakennuttamishankkeena toteutettava talo tulee sijaitsemaan osoitteensa mukaisesti aivan rannan tuntumassa, ja useimmista asunnoista on näköala merelle. Kerrostaloon on suunniteltu yhteensä 47 laatuhuoneistoa, jotka on suunniteltu tulevien asukkaidensa tarpeiden mukaisiksi.

Suunnitelmat ja aineistot

Sompasaarenlaituri 8:n kohteen suunnittelusta vastaa Arkkitehdit Hannunkari & Mäkipaja Oy ja se rakennetaan Helsingin kaupungilta HITAS-ehdoin vuokratulle tontille. Kohteen tarkempiin suunnitelmiin, hankkeen ennakkotietoihin sekä yksityiskohtiin pääset tutustumaan sivun vasemmasta palkista löytyvien ladattavien aineistojen avulla. Niistä pääset vilkaisemaan esimerkiksi talon sijaintikarttaa, julkisivuja ja kerrostasoja. Tutustu myös kohteen markkinointitietoihin ja pohjapiirroksiin

Sijainti ja alueen palvelut

Sompasaaren alueelle, Kalasataman merellisiin maisemiin rakennetaan asuinkortteleita noin 3 000 uudelle asukkaalle. Alue koostuu kahdeksasta asuinkorttelista, yhdestä hotelli- ja kylpylärakennusten korttelista, kahdesta rantakadusta, kahdesta kanavasta ja alueen sisään sulkeutuvasta puistoalueesta. Alueen rakennukset tulevat olemaan 2–10 kerroksen korkuisia.

Sijainti Kalasataman metroaseman ja vuonna 2018 valmistuvan kauppakeskus Redin läheisyydessä takaa sujuvat liikenneyhteydet ja monipuoliset palvelut. Kevyttä liikennettä palveleva Isoisänsilta yhdistää Sompasaaren myös naapurisaariin Mustikkamaalle sekä Korkeasaareen, ja tulevaisuudessa Kruunusillat-hanke yhdistää alueen myös suoraan Helsingin keskustaan.

Kauppakeskus Redi 1,4 km

Kalasataman peruskoulu 800 m

Kalasataman metroasema 750 m

Helsingin päärautatieasema 4,8 km

Kalasataman alueesta saat lisätietoja Helsingin kaupungin Kalasatama-sivuilta. 

Seuraa hanketta

Liity postituslistallemme, jos haluat saada hankkeen uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi.

Katso video

Lisätietoja antaa

Rauni Kolehmainen

Asiakaspalvelupäällikkö
muutossuunnittelu
ryhmärakennuttaminen
+358 40 703 1828
etunimi.sukunimi@sweco.fi

Arkkitehti

""Hieno olla mukana suunnittelemassa ryhmärakennuttamisprojektia""

Kohteen kuvagalleria

Ryhmärakennuttaminen Saracon kumppanina

Vaihtoehto asunnon ostamiselle

Ryhmärakennuttaminen on mielenkiintoinen vaihtoehto uuden asunnon hankkimiselle. Ryhmärakennuttamalla et siis osta valmista asuntoa, vaan toimit itse kohteen rakennuttajana. Näin saat laadukkaan asunnon kilpailukykyiseen hintaan.

Projektinjohtoa alusta loppuun

Sinun ei tarvitse olla rakennuttamisen asiantuntija, sillä me olemme. Käymme yhdessä läpi kaikki oleelliset asiat hankkeesta, sen toteutuksesta, aikatauluista ja kustannuksista. Olemme kumppanisi, joka valvoo etujasi.

Monien mahdollisuuksien koti

Ryhmärakennuttamalla saat asunnon räätälöinnille paljon mahdollisuuksia. Pääset vaikuttamaan muun muassa tulevan kotisi pohjapiirrokseen, materiaaleihin ja värimaailmaan sekä yhteistilojen suunnitteluun muiden asukkaiden kanssa.

Kiinnostuitko ryhmärakennuttamisesta? Liity postituslistalle

Click to Hide Advanced Floating Content

Seuraava Julian verkkoesittely 

torstaina 30.6. klo 16 ja keskiviikkona 6.7. klo 14.

Varaa paikkasi osoitteesta julia@sweco.fi


Seuraava Timjamin verkkoesittely 

keskiviikkona 29.6. klo 14 ja torstaina 7.7. klo 16.

Varaa paikkasi osoitteesta timjami@sweco.fi