Close

Etsi sivustolta

Kaikki asunnot merkitty: Sompasaarenlaituri 8
Kalasatama

Hankkeen valmistelu
Asukasryhmän kokoaminen
Asuntokohtainen suunnittelu
Rakentamisvaihe
Valmis

Lähde mukaan rakennuttamaan unelmakotia Kalasatamaan! Osoitteeseen Sompasaarenlaituri 8 alkaa syksyllä 2018 rakentua upouusi asuinkerrostalo, joka etsii vielä muutamia asukkaita. Saracon ryhmärakennuttamishankkeena toteutettava talo tulee sijaitsemaan osoitteensa mukaisesti aivan rannan tuntumassa, ja useimmista asunnoista on näköala merelle. Asuinkerrostaloon on suunniteltu yhteensä 47 laatuhuoneistoa, jotka muokkautuvat asukkaidensa tarpeiden mukaisiksi. Tutustu vapaisiin asuntoihin ja ota meihin yhteyttä. Tehdään sinulle koti, josta olet aina haaveillut!

KerrosHuon.tyyppiPinta-ala Asunnon
kustannusarvio
Vaadittu
omarahoitus 40%
Huon.nro

Suunnitelmat ja aineistot

Sompasaarenlaituri 8:n kohteen suunnittelusta vastaa Arkkitehdit Hannunkari & Mäkipaja Oy ja se rakennetaan Helsingin kaupungilta HITAS-ehdoin vuokratulle tontille. Kohteen tarkempiin suunnitelmiin, hankkeen ennakkotietoihin sekä yksityiskohtiin pääset tutustumaan sivun vasemmasta palkista löytyvien ladattavien aineistojen avulla. Niistä pääset vilkaisemaan esimerkiksi talon sijaintikarttaa, julkisivuja ja kerrostasoja. Tutustu myös kohteen markkinointitietoihin ja pohjapiirroksiin.

Tiesithän, että ryhmärakennuttamishankkeessa voit aidosti vaikuttaa oman asuntosi suunnitteluun!

Vapaat asunnot löydät sivun yläosasta sekä kohteen varaustiedoista. Tutustumalla ryhmärakennuttamisen ennakkotietoihin sekä toimimalla osallistumisohjeen mukaisesti, pääset vaihe vaiheelta etenemään ryhmärakennuttamishankkeen osallistujaksi.

Kukin osallistuja on velvollinen todentamaan maksuvalmiutensa ryhmärakennuttajakonsultti Saraco D&M Oy:lle. Kun sopivan asunto on löytynyt ja maksuvalmius todennettu, teemme osallistumissopimuksen, jonka yhteydessä maksetaan asuntokohtainen varausmaksu.

Asunnon kustannukset muodostuvat avoimesti ja läpinäkyvästi tonttikustannuksista, liittymismaksuista, hankekehitys-, suunnittelu- ja rakennuskustannuksista sekä hallintokustannuksista.

Alustavan suunnitelman mukaan rakentaminen käynnistyy syksyllä 2018 ja asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa kesällä 2020.

Sijainti ja alueen palvelut

Sompasaaren alueelle, Kalasataman merellisiin maisemiin rakennetaan asuinkortteleita noin 3 000 uudelle asukkaalle. Alue koostuu kahdeksasta asuinkorttelista, yhdestä hotelli- ja kylpylärakennusten korttelista, kahdesta rantakadusta, kahdesta kanavasta ja alueen sisään sulkeutuvasta puistoalueesta. Alueen rakennukset tulevat olemaan 2–10 kerroksen korkuisia.

Sijainti Kalasataman metroaseman ja vuonna 2018 valmistuvan kauppakeskus Redin läheisyydessä takaa sujuvat liikenneyhteydet ja monipuoliset palvelut. Kevyttä liikennettä palveleva Isoisänsilta yhdistää Sompasaaren myös naapurisaariin Mustikkamaalle sekä Korkeasaareen, ja tulevaisuudessa Kruunusillat-hanke yhdistää alueen myös suoraan Helsingin keskustaan.

Kauppakeskus Redi 1,4 km

Kalasataman peruskoulu 800 m

Kalasataman metroasema 750 m

Helsingin päärautatieasema 4,8 km

Kalasataman alueesta saat lisätietoja Helsingin kaupungin Kalasatama-sivuilta. 

Seuraa hanketta

Liity postituslistallemme, jos haluat saada hankkeen uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi.

Katso video

Arkkitehti

""Hieno olla mukana suunnittelemassa ryhmärakennuttamisprojektia""

Kohteen kuvagalleria

Ryhmärakennuttaminen Saracon kumppanina

Vaihtoehto asunnon ostamiselle

Ryhmärakennuttaminen on mielenkiintoinen vaihtoehto uuden asunnon hankkimiselle. Ryhmärakennuttamalla et siis osta valmista asuntoa, vaan toimit itse kohteen rakennuttajana. Näin saat laadukkaan asunnon kilpailukykyiseen hintaan.

Projektinjohtoa alusta loppuun

Sinun ei tarvitse olla rakennuttamisen asiantuntija, sillä me olemme. Käymme yhdessä läpi kaikki oleelliset asiat hankkeesta, sen toteutuksesta, aikatauluista ja kustannuksista. Olemme kumppanisi, joka valvoo etujasi.

Monien mahdollisuuksien koti

Ryhmärakennuttamalla saat asunnon räätälöinnille paljon mahdollisuuksia. Pääset vaikuttamaan muun muassa tulevan kotisi pohjapiirrokseen, materiaaleihin ja värimaailmaan sekä yhteistilojen suunnitteluun muiden asukkaiden kanssa.

Kiinnostuitko ryhmärakennuttamisesta? Liity postituslistalle