Close

Etsi sivustolta

Tulossa: Kruunu 1 ja Kruunu 2
Kruunuvuorenranta

Hankkeen valmistelu
Asukasryhmän kokoaminen
Asuntokohtainen suunnittelu
Rakentamisvaihe
Valmis

Kruunu X

Kruunuvuorenselän itärannalle on rakenteilla uusi kaupunginosa, jossa yhdistyy tiivis, kaupunkimainen rakentaminen sekä vehreä saaristoluonto. Kruunuvuorenrannan korkeimmalle kukkulalle Haakoninlahteen kohoavat myös alueen jalokivet: Kruunu 1 ja Kruunu 2.

Kohteet ovat Saracon ryhmärakennuttamishankkeita, joissa pääset suunnittelemaan asuntoasi yhdessä arkkitehdin ja muiden asiantuntijoiden kanssa jo ennen kuin rakennustyöt alkavat. Ryhmärakennuttamisessa toimit itse hankkeen rakennuttajana, joten voit vaikuttaa asuntosi toteutukseen alusta saakka.

Kruunu 1 ja 2 koostuvat rivitalo-osista, sekä kerrostaloista. Kerrostalojen asukkaat saavat ihailla rauhoittavia merimaisemia lasitetuilta parvekkeiltaan. Matalissa rivitaloissa asukkaat puolestaan nauttivat oman pihan yksityisyydestä. Yhteensä taloihin tulee 90 asuntoa, joita voidaan muokata ja yhdistellä kunkin asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Oletko intohimoinen kokkaaja? Teetkö töitä kotona? Otetaan se huomioon kotisi suunnittelussa ja rakennutetaan yhdessä koti juuri sinulle.

 

Kruunuvuorenranta on pala uutta Helsinkiä. Kaupunginosa sijaitsee Laajasalon lounaisosassa kantakaupunkia vastapäätä. Keskustasta Kruunuvuorenrantaan on Herttoniemen kautta matkaa noin kymmenen kilometriä, mutta linnuntietä etäisyys on vain kolme kilometriä.

Palvelut

Kruunuvuorenranta on tulevaisuuden kaupunginosa ja aluksi monet palvelut sijaitsevat Laajasalossa, jonne Haakoninlahdesta on matkaa noin kaksi kilometriä. Kruunuvuorenrannnan omat palvelut täydentyvät alueen rakentamisen edetessä. Tulevaisuudessa alueelle rakennetaan esimerkiksi kaksi koulua, useita päiväkoteja, leikkipuistoja, liikuntahalli ja liikuntakenttä.

Luonto

Kruunuvuorenranta on kaupungissa viihtyvän luontoihmisen paratiisi. Kantakaupunki siintää horisontissa, mutta kaikkialta Kruunuvuorenrannasta on korkeintaan muutaman sadan metrin matka joko merenrantaa kiertäville ulkoilureiteille tai luontopoluille.

Kruunuvuorenrannan alueesta saat lisätietoja Helsingin kaupungin Kruunuvuorenranta-sivuilta. 

Ryhmärakennuttaminen

Ryhmärakennuttaminen on uudenlainen tapa hankkia toiveiden mukainen asunto omakustannehintaan. Saracon konsulttivetoisessa ryhmärakennuttamishankkeessa sinun ei tarvitse olla rakennuttamisen ammattilainen, vaan voit keskittyä oman kotisi suunnitteluun. Me valmistelemme, valvomme ja kilpailutamme, jotta sinä saat kodin, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Kuva: Helsingin kaupunginsuunnitteluvirasto

Seuraa hanketta

Liity postituslistallemme, jos haluat saada hankkeen uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi.

Lisätietoja antaa

Rauni Kolehmainen

Asiakaspalvelupäällikkö
+358 40 703 1828
etunimi.sukunimi@saraco.fi

""

Ryhmärakennuttaminen Saracon kumppanina

Vaihtoehto asunnon ostamiselle

Ryhmärakennuttaminen on mielenkiintoinen vaihtoehto uuden asunnon hankkimiselle. Ryhmärakennuttamalla et siis osta valmista asuntoa, vaan toimit itse kohteen rakennuttajana. Näin saat laadukkaan asunnon kilpailukykyiseen hintaan.

Projektinjohtoa alusta loppuun

Sinun ei tarvitse olla rakennuttamisen asiantuntija, sillä me olemme. Käymme yhdessä läpi kaikki oleelliset asiat hankkeesta, sen toteutuksesta, aikatauluista ja kustannuksista. Olemme kumppanisi, joka valvoo etujasi.

Monien mahdollisuuksien koti

Ryhmärakennuttamalla saat asunnon räätälöinnille paljon mahdollisuuksia. Pääset vaikuttamaan muun muassa tulevan kotisi pohjapiirrokseen, materiaaleihin ja värimaailmaan sekä yhteistilojen suunnitteluun muiden asukkaiden kanssa.

Kiinnostuitko ryhmärakennuttamisesta? Liity postituslistalle