Close

Etsi sivustolta

Keilaniemi Next -toimistohanke etenee Espoossa

Espoon Keilaniemeen Länsimetron pohjoisen sisäänkäynnin viereen rakentuu 9-kerroksinen toimistotalo Keilaniemi Next. NCC Property Development Oy:n kehittämän hankkeen rakennustyöt alkoivat keväällä 2020 ja valmista tulee vuoden 2021 loppuun mennessä.

Edustava, veistoksellinen rakennus muodostaa tulevaisuudessa yhdessä viereisten suunnitteilla olevien pyöreiden tornirakennusten kanssa metrokorttelin, joka ei jää ohikulkijalta huomaamatta.

Työmaan edistymistä voi seurata hankkeen nettisivuilta löytyvän nettikameran kautta: https://www.ncc.fi/projektit/keilaniemi-next-espoo/. Saraco toimii hankkeessa rakennuttajakonsulttina sekä rakennusteknisten ja talotekniikkatöiden valvojina.

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.

Click to Hide Advanced Floating Content

Seuraava Pyrstötähden verkkoesittely
keskiviikko 3.3. klo 15.00 ja keskiviikko 17.3. klo 15.00
Varaa paikkasi osoitteesta  pyrstotahti@saraco.fi

Seuraava Julian verkkoesittely
keskiviikko 10.3. klo 15.00
Varaa paikkasi osoitteesta julia@saraco.fi

Ryhmärakennuttamista Verkkosaareen – Lähde toteuttamaan haaveidesi kotia Verkkosaareen. Saraco kerää kiinnostuneet yhteen ja auttaa asuntounelmien toteuttamisessa. Jätä yhteystietosi s-postilla: ryhmarakennuttaminen@saraco.fi, niin olemme sinuun yhteydessä.