Close

Etsi sivustolta

HOAS:in Kitarakujan kerrostaloihin tehdään linjasaneerausta

13.05.2019 / Yleinen

Viiteen Helsingin opiskelija-asuntosäätiön kerrostaloon ja niiden lähes 200 asuntoon tehdään parhaillaan linjasaneerausta. Remontin yhteydessä 1970-luvulla valmistuneisiin rakennuksiin tehdään myös joitakin tilamuutoksia. Kannelmäen Kitarakujalla sijaitsevista kolmesta rakennuksesta ensimmäinen on jo valmis ja koko hanke saadaan päätökseen vuoden 2020 alussa. Saraco toimii hankkeessa rakennuttajakonsulttina.

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.

Click to Hide Advanced Floating Content

Seuraava Pyrstötähden verkkoesittely
18.5. 14.00
Varaa paikkasi osoitteesta  pyrstotahti@saraco.fi

Seuraava Julian verkkoesittely
25.5. klo 14.00
Varaa paikkasi osoitteesta julia@saraco.fi

Ryhmärakennuttamista Verkkosaareen – Lähde toteuttamaan haaveidesi kotia Verkkosaareen. Saraco kerää kiinnostuneet yhteen ja auttaa asuntounelmien toteuttamisessa. Jätä yhteystietosi s-postilla: ryhmarakennuttaminen@saraco.fi, niin olemme sinuun yhteydessä.