Close

Etsi sivustolta

Helsingin kaupunginteatterin peruskorjaus

Vaativa peruskorjaus valmistui toukokuussa 2017. Teatteri muutti kesän aikana väistötiloista takaisin upeasti uusittuun, alun perin vuonna 1967 valmistuneeseen taloonsa.

Rakennussuunnittelu aloitettiin lokakuussa 2013, jolloin Saraco sai projektin hoidettavakseen. Rakennustyöt käynnistyivät kesäkuussa 2015 ja urakka vastaanotettiin kahden vuoden työn jälkeen. Hankkeen aikana rakennus suojeltiin asemakaavamuutoksella. Projektin aikana ei yllätyksiltä säästytty, mutta hanke valmistui kuitenkin osapuilleen budjetissa.

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.

Click to Hide Advanced Floating Content

Seuraava Pyrstötähden verkkoesittely
29.6. klo 14.00
Varaa paikkasi osoitteesta  pyrstotahti@saraco.fi

Seuraava Julian verkkoesittely
22.6. klo 14.00
Varaa paikkasi osoitteesta julia@saraco.fi