Close

Etsi sivustolta

Espoonlahden kirkon perusparannus yhteistoiminnallisena projektinjohtourakkana

Yhteistoimin­nallinen malli toimi hankkeessa hyvin. Hankeosapuolet saivat yhdessä ratkaistua vaikeita ongelmia, ja muutoksista huolimatta hanke saatiin valmiiksi eurolleen budjetissa.

Kuten laajoissa korjaushankkeissa aina, suuriakin yllätyksiä kohdattiin ­– kirkon katto oli romahdusvaarassa, mikä johti kirkkosalin käyttökieltoon ja lopulta katon purkamiseen. Kehitysvaiheessa määriteltiin hankkeen tavoitteet ja osapuolten yhteiset mittarit. Hankkeen kehitysvaihe käynnistyi helmikuussa 2015 ja toteutusvaihe  kesäkuussa 2016. Hanke valmistui heinäkuussa 2017.

 

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.

Click to Hide Advanced Floating Content

Seuraava Pyrstötähden verkkoesittely
29.6. klo 14.00
Varaa paikkasi osoitteesta  pyrstotahti@saraco.fi

Seuraava Julian verkkoesittely
22.6. klo 14.00
Varaa paikkasi osoitteesta julia@saraco.fi