Close

Etsi sivustolta

Chydenian entinen tyttölyseo saneerataan takaisin opetuskäyttöön

16.05.2019 / Yleinen

Chydenian entinen tyttölyseo Runeberginkadulla palautetaan saneeraustöiden myötä opetuskäyttöön Helsingin Aikuisopistolle. Purkutyöt ovat käynnissä ja hankkeen on määrä valmistua kesällä 2020. NCC:n urakoiman kohteen omistaa Erikoissijoitusrahasto eQ Hoivakiinteistöt ja Saraco toimii hankkeessa rakennuttajakonsulttina.

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.