Close

Etsi sivustolta

Blogi

4.10.2019

Asukaskokemus: Ystävättären vinkki teki Ailasta ryhmärakennuttajan

Aila Valkila tutustui ryhmärakennuttamiseen nelisen vuotta sitten, kun hänen ystävättärensä muutti toiseen Jätkäsaaressa sijaitsevaan, ryhmärakennuttamalla toteutettuun taloon. –  Minulla on paljon pieniä lapsenlapsia, jotka ovat usein luonani yötä ja olin…

12.9.2019

Valotaide ja menneiden muistot värittävät elämää Kruunuvuorenrannassa

Kruunuvuorenrannassa uusi ja vanha Helsinki yhdistyvät. Asuinalueena kaupunginosa on niin tuore, että se sai nykyisen nimensä vasta vajaa 20 vuotta sitten. Menneinä vuosina Tahvonlahtena (ruots. Stansvik) tunnetulla alueella on eletty…

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.