Close

Etsi sivustolta

Kaikki työntekijämme ovat avainhenkilöitä.  

Rekrytointi

Tehtävämme on tuottaa asiakkaillemme arvoa heidän rakennus- ja kiinteistöprojekteissaan. Silloin jokaisen saracolaisen panos on tärkeä.

Meillä ei ole yhtään vähäarvoista työntekijää, vaan jokaisella on oma tärkeä roolinsa. Toimenkuvaan voi kuulua projektin suunnittelu, toteutuksen johtaminen, valvonta, vuorovaikutus asiakkaiden kanssa, omasta kannattavuudestamme huolehtiminen, projektipäällikön avustaminen parhaan tiimituloksen saavuttamiseksi. Jokainen on tärkeä, ja yhdessä olemme enemmän.

Uskomme kehitykseen ja kasvuun. Tämä koskee yritystoimintaamme ja myös henkilöstöämme. Jatkuva oppiminen, oman osaamisen kehittäminen ja uusien keinojen löytäminen asiakasarvon tuottamiseen ovat meidän DNA:ssamme. Saracolla on ambitiota, ja sitä pitää olla myös henkilöstöllämme. Haluamme menestyä asiakasprojektien johtamisessa ja rakennuttamisessa, ja haluamme myös henkilöstömme menestyvän työssään. Me teemme kaikkemme pitääksemme asiakaslupauksemme. Hae meille töihin, jos ajattelet samoin.

Saraco työpaikkana

Saracossa töitä tehdään vuorovaikutteisessa ja avoimessa ilmapiirissä, ja organisaatiomme on matala. Helsingin toimistomme sijaitsee Kampissa, Eerikinkatu 28:ssa. Turun toimistomme sijaitsee Logomon Konttorissa, Köydenpunojankatu 14:ssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut ja hyvän työyhteisön.

Avoimet työpaikat

Lisätietoja ja hakeminen

Asuntorakennuttaminen: Lisätietoja antaa Mikko Kaartinen, p. 0500 209 010 tai mikko.kaartinen@saraco.fi

Toimitilarakennuttaminen: Lisätietoja antaa Jukka Posti, p. 040 524 3930 tai jukka.posti@saraco.fi.

Jos meillä ei tällä hetkellä ole työpaikkoja haussa, voit lähettää avoimen hakemuksen viereisen lomakkeen kautta.

Avoin työhakemus

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.