Close

Etsi sivustolta

Asunto Oy perustettu: Sompasaarenlaituri 8
Kalasatama

Hankkeen valmistelu
Asukasryhmän kokoaminen
Asuntokohtainen suunnittelu
Rakentamisvaihe
Valmis

Osoitteeseen Sompasaarenlaituri 8 rakentuva 6- ja 8-kerroksinen asuintalo tulee sijaitsemaan osoitteensa mukaisesti aivan rannan tuntumassa, ja useimmista asunnoista on näköala merelle. Asuinkerrostaloon on suunniteltu yhteensä 47 huoneistoa, ja rakennuttaminen toteutetaan Saracon johtamana ryhmärakennuttamishankkeena. Asukasryhmän kokoaminen on nyt käynnissä, tutustu hankkeen aineistoihin ja ota meihin yhteyttä, jos kiinnostuit.

Alueen palvelut ja etäisyydet

Sompasaaren alueelle Kalasatamaan rakennetaan asuinkortteleita merelliseen ympäristöön noin 3 000 uudelle asukkaalle. Alue koostuu 8 asuinkorttelista, yhdestä hotelli- ja kylpylärakennusten korttelista, kahdesta rantakadusta, kahdesta kanavasta ja alueen sisään sulkeutuvasta puistoalueesta. Alueen rakennukset tulevat olemaan 2–10 kerroksen korkuisia.

Sijainti Kalasataman metroaseman ja vuonna 2018 valmistuvan kauppakeskus Redin läheisyydessä takaa sujuvat liikenneyhteydet ja monipuoliset palvelut. Kevyttä liikennettä palveleva Isoisänsilta yhdistää Sompasaaren myös naapurisaariin Mustikkamaalle sekä Korkeasaareen, ja tulevaisuudessa yhteyksiä parantaa myös Helsingin keskustasta Kalasataman, Korkeasaaren ja Kruunuvuorenrannan kautta Yliskylään kulkeva Kruunusillat-hanke.

Kauppakeskus Redi 1,4 km

Kalasataman peruskoulu 800 m

Kalasataman metroasema 750 m

Helsingin päärautatieasema 4,8 km

Kalasataman alueesta saat lisätietoja Helsingin kaupungin Kalasatama-sivuilta. 

Suunnitelmat ja aineistot

Sompasaarenlaituri 8:n kohteen suunnittelusta vastaa Arkkitehdit Hannunkari & Mäkipaja Oy ja se rakennetaan Helsingin kaupungilta HITAS-ehdoin vuokratulle tontille.

Kohteen tarkempiin suunnitelmiin sekä yksityiskohtiin pääset tutustumaan sivun vasemmasta palkista löytyvien ladattavien aineistojen avulla.

Seuraa hanketta

Liity postituslistallemme sivun alaosasta, jos haluat saada hankkeen uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi.

 

Katso video

Arkkitehti

""Hieno olla mukana suunnittelemassa ryhmärakennuttamisprojektia""

Kohteen kuvagalleria

Ryhmärakennuttaminen Saracon kumppanina

Vaihtoehto asunnon ostamiselle

Ryhmärakennuttaminen on mielenkiintoinen vaihtoehto uuden asunnon hankkimiselle. Ryhmärakennuttamalla et siis osta valmista asuntoa, vaan toimit itse kohteen rakennuttajana. Näin saat laadukkaan asunnon kilpailukykyiseen hintaan.

Projektinjohtoa alusta loppuun

Sinun ei tarvitse olla rakennuttamisen asiantuntija, sillä me olemme. Käymme yhdessä läpi kaikki oleelliset asiat hankkeesta, sen toteutuksesta, aikatauluista ja kustannuksista. Olemme kumppanisi, joka valvoo etujasi.

Monien mahdollisuuksien koti

Ryhmärakennuttamalla saat asunnon räätälöinnille paljon mahdollisuuksia. Pääset vaikuttamaan muun muassa tulevan kotisi pohjapiirrokseen, materiaaleihin ja värimaailmaan sekä yhteistilojen suunnitteluun muiden asukkaiden kanssa.

Kiinnostuitko ryhmärakennuttamisesta? Liity postituslistalle